VIACOM PAST ZENDERAANBOD

Viacom heeft in Frankrijk de muziekzenders MTV Idols, MTV Pulse en MTV Base vervangen door een Franse versie van BET alsmede een Franse versie van MTV Hits.

Minder muziek bij MTV

De pan-europese versie van MTV Rocks is bij de grote satellietprovider CanalSat geschrapt. Daarmee kiest het Amerikaanse concern minder voor muziek en meer voor (uit vooral de Verenigde Staten) geïmporteerd ‘general entertainment’.

Viacom

Viacom International Media Networks verkocht in augustus al haar Italiaanse hoofdkanaal aan Sky in een afslankoperatie van de Italiaanse MTV-activiteiten waarbij ook de muziekzenders MTV Hits Italia en MTV Classic Italia werden gestopt. In Vlaanderen stopte onlangs ook TMF dat werd ingeruild voor Comedy Central.

BET France

Er kwam bij de aankondiging kritiek op Viacom aangezien BET (Black Entertainment Television) France voor de Franse programma’s een presentator van Arabische en een presentator van Vietnamese afkomst introduceerde en geen ‘black’ presentatoren, ondanks de naam van de televisiezender.

De Huffington Post schreef dat alleen in Frankrijk Viacom op deze wijze de zwarte gemeenschap kan proberen disrespect te bewijzen. Critici stellen verder dat de zender ‘te laat’ komt voor het doel van een dergelijke zender. BET France is te zien via CanalSat en Orange, Canal+ Overseas alsmede via kabelexploitanten Numericable/SFR, Free en Bouygues Telecom. Meer informatie via http://www.betfrance.fr/

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

7 gedachten over “VIACOM PAST ZENDERAANBOD

 • juli 3, 2016 om 8:29 am
  Permalink

  dit :Simply wanna remark on few general things, The website style is perfect, the articles is very wonderful. « We can only learn to love by lonaog. &riquv; by Iris Murdoch.

 • juli 23, 2016 om 1:49 am
  Permalink

  I just want to tell you that I am very new to weblog and honestly savored your web-site. Likely I’m planning to bookmark your site . You amazingly come with outstanding article content. Thanks a lot for revealing your webpage.

 • augustus 15, 2016 om 5:25 pm
  Permalink

  I just want to tell you that I am just beginner to blogs and truly loved your page. Likely I’m going to bookmark your site . You definitely come with excellent posts. Cheers for sharing your web-site.

 • augustus 15, 2016 om 10:13 pm
  Permalink

  I simply want to say I am beginner to blogs and truly loved you’re web blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You really have tremendous articles. Thank you for revealing your webpage.

 • augustus 16, 2016 om 1:27 am
  Permalink

  I simply want to say I’m beginner to blogging and honestly savored your web site. More than likely I’m going to bookmark your site . You definitely have impressive writings. Appreciate it for sharing your website page.

 • augustus 16, 2016 om 10:13 am
  Permalink

  I simply want to tell you that I’m all new to blogging and certainly liked you’re web site. More than likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly come with awesome well written articles. Thanks a lot for revealing your blog site.

 • augustus 16, 2016 om 1:18 pm
  Permalink

  I just want to mention I am just very new to blogging and certainly savored you’re web-site. Probably I’m want to bookmark your blog post . You surely have superb stories. Thanks a bunch for sharing with us your website page.

Geef een reactie

Hey there!

Sign in

Forgot password?
Close
of

  Processing files…