Maken van een webvideo voor uw bedrijf

Webvideo

Maken van een webvideo voor uw bedrijf

Zoals de naam al zegt, is een webvideo een video voor op het web. Specifiek is een webvideo een digitale videofilm die op een website wordt afgespeeld, en die online door bezoekers wordt bekeken, in plaats van gebruik te maken van de traditionelere verspreidingskanalen zoals televisie, DVD of bioscoop. De meeste moderne internetgebruikers zijn natuurlijk al bekend met webvideo’s, voornamelijk dankzij videosites zoals YouTube. Het ongekende succes van zulke sites is een duidelijke indicatie van de ongelofelijke aantrekkingskracht van een videoclip, zeker vergeleken met tekst. De gemiddelde websitebezoeker klikt nu eenmaal liever op de startknop van een korte videoclip – vooral eentje die er goed uitziet en ook leuk is – dan een stuk tekst te moeten lezen.

Webvideo
Webvideo

Een bewegend beeld bezit een aantrekkingskracht die niet te evenaren valt, daarom is het voor een bedrijf een goed idee om een website te hebben waarin een video-element is geïntegreerd, om ervoor te zorgen dat de aandacht van de bezoeker vanaf het eerste moment al wordt gegrepen en vast wordt gehouden.

Het zal niet echt als een verassing komen dat veel video’s die online worden vertoond vaak amateurproducties zijn. Als je door het online-aanbod bladert, kan je van alles vinden, van mensen die hun verzamelingen speelgoed aan de wereld laten zien tot videoblogs, tot geautotunede huisdieren. Deze manier van thuis produceren, met weinig meer dan een webcam of een mobieltje, kan goed uitpakken voor de gemiddelde vlogger of Youtuber, maar een webvideo die fier op de voorpagina van uw bedrijfswebsite prijkt, moet er natuurlijk wél professioneel uitzien! Door middel van een video kunt u immers op een effectieve en in het oog springende manier uw bedrijf of organisatie aan de buitenwereld presenteren, en uw potentiële klanten enthousiast maken om meer over u en uw bedrijf te ontdekken. In het kort is een video-introductie een perfecte manier om hallo en kom binnen! tegen de bezoekers van uw site te zeggen.

Daarom is van belang dat uw webvideo er professioneel uitziet, en dat heeft meer nodig van een webcam of een digitale camera! Daarom is het een goed idee om een team in te schakelen dat ervaring heeft met het professioneel en creatief produceren van films, zodat het eindproduct precies wordt wat u nodig heeft, en meer!

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

11 gedachten over “Maken van een webvideo voor uw bedrijf

 • juli 23, 2016 om 12:42 pm
  Permalink

  I simply want to tell you that I am just all new to blogs and truly loved this blog. More than likely I’m planning to bookmark your website . You surely come with terrific writings. Thanks a lot for revealing your webpage.

 • augustus 1, 2016 om 6:39 am
  Permalink

  Hoi Thomas,ik kwam dit apparaatje van de week ook tegen op Marktplaats. Het blijkt echter geen officieel XBMC product te zijn. Dus dan vraag ik mij af of je niet beter een Raspberry Pi kan kopen en daar XBMC op zetten, dan ben je goedkoper uit.

 • augustus 15, 2016 om 5:24 pm
  Permalink

  I just want to say I’m new to weblog and actually liked you’re web page. Likely I’m want to bookmark your site . You certainly come with amazing article content. Cheers for sharing with us your web site.

 • augustus 16, 2016 om 1:26 am
  Permalink

  I just want to say I am very new to weblog and honestly liked you’re web blog. Very likely I’m want to bookmark your blog post . You absolutely have fantastic article content. Thanks a bunch for revealing your blog.

 • augustus 16, 2016 om 3:09 am
  Permalink

  I simply want to mention I am all new to blogs and certainly loved this website. Probably I’m want to bookmark your site . You really come with incredible article content. Thanks a bunch for sharing your webpage.

 • augustus 16, 2016 om 1:21 pm
  Permalink

  I just want to mention I’m very new to blogging and really liked this page. Probably I’m planning to bookmark your blog . You certainly come with exceptional stories. Thanks a bunch for sharing your blog site.

 • augustus 16, 2016 om 3:00 pm
  Permalink

  I just want to mention I am just very new to blogging and truly loved you’re web blog. Probably I’m likely to bookmark your blog . You certainly come with good stories. Many thanks for revealing your web site.

 • augustus 17, 2016 om 1:45 am
  Permalink

  I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and site-building and certainly enjoyed you’re web page. More than likely I’m planning to bookmark your site . You certainly come with really good articles. Cheers for sharing with us your web page.

Geef een reactie

Hey there!

Sign in

Forgot password?
Close
of

  Processing files…