Bloggen is hot

Social media steeds grotere invloed op nieuws

Meer dan de helft van de Nederlandse mediaprofessionals (63%) merkt bij hun dagelijkse werkzaamheden dat door invloed van social media er een sterke afname is van het gebruik van traditionele mediakanalen. PR-professionals hebben meer dan journalisten de indruk dat traditionele pr-middelen zoals persberichten, steeds minder relevant zijn. Ook worden organisaties minder vaak gebeld om informatie te checken. Nieuws wordt steeds vaker en sneller online gezet en gedeeld. Niet alleen door journalisten maar ook door consumenten en professionals in een bepaalde sector. Het gebruik van ‘user generated content’ zoals foto’s, video’s en tweets zal vaker voorkomen, denkt 77 procent van de internationale mediaprofessionals. Real-time journalistiek en social media krijgen daarmee een steeds grotere invloed op het nieuws.

Social Media Nieuws

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

6 gedachten over “Bloggen is hot

 • juli 3, 2016 om 8:42 am
  Permalink

  Cela vaut-il le coup de se poser encore des questions face à la guerre des monnaies qui démarre…???Mais… continuez. Le retour de balancier sera encore plus fort.Comme d’habitude, pour vous, ce sera de la faute des &lns2o;&abqp;autres »&#8u30;

 • augustus 15, 2016 om 2:25 pm
  Permalink

  I just want to mention I’m new to blogging and site-building and really loved this web blog. More than likely I’m want to bookmark your website . You actually have tremendous posts. Thanks a bunch for sharing your web page.

 • augustus 15, 2016 om 6:48 pm
  Permalink

  I simply want to mention I am very new to blogging and really liked your web-site. Probably I’m likely to bookmark your website . You actually come with fantastic articles and reviews. With thanks for sharing with us your website.

 • augustus 15, 2016 om 10:19 pm
  Permalink

  I simply want to tell you that I am very new to weblog and definitely loved this web-site. More than likely I’m planning to bookmark your site . You definitely come with perfect writings. With thanks for sharing your website.

 • augustus 16, 2016 om 10:19 am
  Permalink

  I simply want to say I am just new to blogs and certainly savored this web site. More than likely I’m want to bookmark your site . You amazingly have impressive posts. Cheers for revealing your website.

 • augustus 16, 2016 om 2:42 pm
  Permalink

  I just want to mention I’m very new to weblog and certainly loved your website. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog post . You definitely come with remarkable article content. With thanks for sharing your web page.

Geef een reactie

Hey there!

Sign in

Forgot password?
Close
of

  Processing files…