Apple en Samsung worstelen op smartphonemarkt

Tech Nieuws

Zowel Samsung als Apple waarschuwde voor een moeilijk begin van 2016. IDC maakte bovendien bekend dat de gehele markt in het vierde kwartaal maar zo’n 5 procent is gegroeid. Vooral de grote spelers lijken het moeilijk te hebben. Naast Apple en Samsung groeien ook Sony, LG en HTC niet of nauwelijks. Alleen Huawei lijkt het echt goed te doen in de veranderde markt.

11 reacties op “Apple en Samsung worstelen op smartphonemarkt

  1. good post zegt:

    I simply want to tell you that I am just beginner to blogging and site-building and actually loved this web page. Most likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly have incredible posts. Thank you for sharing your website page.

  2. browse article zegt:

    I just want to tell you that I am just very new to blogging and site-building and definitely savored your website. Very likely I’m planning to bookmark your blog post . You amazingly come with impressive well written articles. Appreciate it for revealing your webpage.

Geef een reactie