[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=q3VVxbJa61Q” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””][/youtube][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

CAMERA

Wij werken met u in elke fase van het productieproces, om de ervaring informatief, betaalbare, creatief en plezierig. Dus als u wilt uw product, dienst te lanceren of te bouwen naamsbekendheid en je denkt dat een tv-commercial is buiten je budget, kunt u aangenaam verrast.

Maar een verstandige begroting betekent niet dat een vermindering van de kwaliteit. Onze no-nonsense aanpak wordt aangevuld door onze creatieve en technische vaardigheden, samen met onze uitgebreide ervaring. Als gevolg daarvan hebben we een breed scala van tevreden klanten – van kleine onafhankelijke bedrijven om bekende namen.

Of u nu een vaag idee, of een gedetailleerde korte, we hebben een bewezen track record in de klanten begeleiden door elk aspect van de tv-productie – van het eerste concept en de storyboards voor de levering van een hardwerkende, effectieve en gedenkwaardige tv-commercial op de tv-zenders.

We hebben ook vele jaren ervaring in het werken met Creatief en reclamebureaus produceren hele project of springen in op elk punt in het productieproces, toe te voegen aan hun bestaande vaardigheden, plus we hebben een uitzonderlijke portfolio van Bestuur voor de meeste disciplines dekken. We zijn de betaalbare, full service TV reclamebureau voor de ondernemer, kleine bedrijven en opstarten. Elk, creatief vormgegeven PRODUCTIE maat gemaakte tv-commercial is nationale kwaliteit. ALLE ORIGINELE[/fusion_text][/one_half]