Webshop

Wat je nog niet wist over Webshop Design

Het ontwerpen van een op maat gemaakte webshop is vakwerk. Ons webdesign bureau heeft de nodige disciplines in huis om een succesvolle webwinkel te ontwikkelen en deze te onderhouden. Maar wat komt er bij kijken? Hoe zorgen wij dat uw webshop succesvol is en toegankelijk voor alle apparaten die consumenten tegenwoordig gebruiken om online aankopen te doen? We geven een kijkje in de keuken van webshop ontwerp.

Bij het starten van een nieuw webshopproject zal uitgebreid uiteengezet moeten worden wat de wensen voor de functionaliteit zijn. Gaan er vele producten verkocht worden of juist een enkele? Moet de site standaard aanpassingen aan de producten faciliteren? Of moet elk product tot in detail getuned kunnen worden? Hoe wil de klant de webshop kunnen beheren? Wat voor soort betalingsverkeer gaat er plaatsvinden? Hoe zal de webshop groeien?

Daarnaast moeten de wensen voor het uiterlijk van de webshop vastgesteld worden. Het grafisch ontwerp, het logo, lettertypen en kleurgebruik en hoe de user interface er uit gaat zien.

Als alle eisen en wensen duidelijk zijn dan gaan de teams aan de slag. De user interface, dus hoe de website er daadwerkelijk uit gaat zien en hoe deze gaat werken, wordt ontworpen. Op de achtergrond, maar daardoor niet minder belangrijk, wordt de motor van de webshop ontwikkeld: het Content Management Systeem (CMS).

Webshop : CMS

Het CMS is nodig om uiteindelijk de webshop te kunnen beheren. Deze zijn kant en klaar beschikbaar. Het kan ook voorkomen dat de eisen zo specifiek zijn dat een unieke CMS ontwikkeld moet worden. Hier gaan de software engineers dan mee aan de slag.

De webshop wordt ontwikkeld zodat deze eenvoudig gevonden kan worden in de zoekmachines. Het gaat er uiteindelijk om dat bezoekers naar de webshop komen. En hoe meer bezoekers, hoe meer potentiële klanten.

Het betalingsverkeer is een essentieel onderdeel van elke webshop. Dit proces wordt ontwerpen voor de eindgebruiker. Het bestellen en betalen van een product zal eenvoudig moeten verlopen. Daarnaast is de veiligheid van het systeem erg belangrijk. De laatste en meest betrouwbare technologieën worden hiervoor toegepast.

Als deze disciplines uiteindelijk samenkomen dan is de webshop klaar om getest te worden. Alle eventuele fouten, bugs en onjuistheden zullen verwijderd worden zodat het uiteindelijke product precies doet wat het moet doen: het succesvol verkopen van producten online.

 • link

  Hot

  in ,

  Een linkprofiel is essentieel

  Een linkprofiel is essentieel Het geeft uw site autoriteit Linkbuilding is het verkrijgen van relevante backlinks naar uw website of webshop. Indien andere websites naar uw website verwijzen bouwt uw website aanzien, ofwel autoriteit op. Hoe groter de autoriteit is, hoe hoger uw posities worden in zoekmachines als Google en Bing. Hou er rekening mee dat websites welke richting uw website […] More

 • tech nieuws
  in

  Google zou bezig zijn met een project, codenaam Skybender, waarbij drones aangedreven door zonne-energie 5G-internet verspreiden. Het bedrijf zou daarvoor een enorme loods van het particuliere ruimtebedrijf Virgin Galactic in het plaatsje Truth or Consequences in de Amerikaanse staat New Mexico hebben gehuurd. 5G-internet is tot 40 keer sneller dan 4G. De bedoeling is dat […] More

 • tech nieuws

  Hot Popular

  in

  Marketingvoorspellingen van Adobe

  Het afgelopen jaar is marketing aan flinke veranderingen onderhevig geweest. Gepersonaliseerde content heeft een belangrijke positie ingenomen en merken weten de consument ook steeds vaker mobiel te bereiken. Ook in 2016 zal de marketingindustrie veranderen. Het tempo waarmee innovatie plaatsvindt en de revolutie op het gebied van consumenten- en zakelijke technologie veranderen het consumentengedrag. Dit […] More

 • Trending Hot Popular

  in , ,

  WhatsApp overstijgt Facebook

  WhatsApp is qua gebruikers het grootste socialemediaplatform van Nederland, op de voet gevolgd door Facebook. Dat blijkt uit het Nationale Social Media Onderzoek 2016 van onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy. Het gebruik van Facebook groeit nog altijd, met name onder 65-plussers. Ook Instagram hoort definitief bij de grote jongens: met 992.000 dagelijkse gebruikers wordt het in Nederland meer gebruikt dan Twitter, […] More