Webshop

Wat je nog niet wist over Webshop Design

Het ontwerpen van een op maat gemaakte webshop is vakwerk. Ons webdesign bureau heeft de nodige disciplines in huis om een succesvolle webwinkel te ontwikkelen en deze te onderhouden. Maar wat komt er bij kijken? Hoe zorgen wij dat uw webshop succesvol is en toegankelijk voor alle apparaten die consumenten tegenwoordig gebruiken om online aankopen te doen? We geven een kijkje in de keuken van webshop ontwerp.

Bij het starten van een nieuw webshopproject zal uitgebreid uiteengezet moeten worden wat de wensen voor de functionaliteit zijn. Gaan er vele producten verkocht worden of juist een enkele? Moet de site standaard aanpassingen aan de producten faciliteren? Of moet elk product tot in detail getuned kunnen worden? Hoe wil de klant de webshop kunnen beheren? Wat voor soort betalingsverkeer gaat er plaatsvinden? Hoe zal de webshop groeien?

Daarnaast moeten de wensen voor het uiterlijk van de webshop vastgesteld worden. Het grafisch ontwerp, het logo, lettertypen en kleurgebruik en hoe de user interface er uit gaat zien.

Als alle eisen en wensen duidelijk zijn dan gaan de teams aan de slag. De user interface, dus hoe de website er daadwerkelijk uit gaat zien en hoe deze gaat werken, wordt ontworpen. Op de achtergrond, maar daardoor niet minder belangrijk, wordt de motor van de webshop ontwikkeld: het Content Management Systeem (CMS).

Webshop : CMS

Het CMS is nodig om uiteindelijk de webshop te kunnen beheren. Deze zijn kant en klaar beschikbaar. Het kan ook voorkomen dat de eisen zo specifiek zijn dat een unieke CMS ontwikkeld moet worden. Hier gaan de software engineers dan mee aan de slag.

De webshop wordt ontwikkeld zodat deze eenvoudig gevonden kan worden in de zoekmachines. Het gaat er uiteindelijk om dat bezoekers naar de webshop komen. En hoe meer bezoekers, hoe meer potentiële klanten.

Het betalingsverkeer is een essentieel onderdeel van elke webshop. Dit proces wordt ontwerpen voor de eindgebruiker. Het bestellen en betalen van een product zal eenvoudig moeten verlopen. Daarnaast is de veiligheid van het systeem erg belangrijk. De laatste en meest betrouwbare technologieën worden hiervoor toegepast.

Als deze disciplines uiteindelijk samenkomen dan is de webshop klaar om getest te worden. Alle eventuele fouten, bugs en onjuistheden zullen verwijderd worden zodat het uiteindelijke product precies doet wat het moet doen: het succesvol verkopen van producten online.

 • SEO specialist
  in ,

  Wat zijn de skills van een SEO specialist?

  SEO specialist   Het is duidelijk. Zeker de laatste jaren is het niet meer mogelijk om een website te maken zonder rekening te houden met SEO. Zoekmachineoptimalisatie is immers een absolute voorwaarde om te gevonden kunnen worden door een zoekmachine. Het beroep van SEO specialist zit dan ook in de lift. Wat moet deze expert allemaal kunnen? Over […] More

  Read More

 • Webshop

  Hot Popular

  in ,

  Webshop maken: hoe pakt u het aan?

  Webshop maken Online verkoop wordt steeds aantrekkelijker, omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Voor zowel de koper, die het huis niet meer uit hoeft om een aankoop te doen, als voor de verkoper. Denkt u zich maar eens in dat u geen huur hoeft te betalen voor een winkelpand, alles gemakkelijk achter de computer […] More

  Read More

 • seo

  Trending Hot Popular

  in

  Hoe wordt SEO aangepakt door een internet marketing bureau?

  SEO Als we het hebben over SEO, dan gebeurt het wel eens dat de tenen van onze gesprekspartners spreekwoordelijk gaan krullen. Wanneer sommige mensen denken aan SEO, moeten ze vaak onwillekeurig denken aan shopping programma’s op TV waar alle informatie eindeloos tot in der treure toe wordt herhaald. Op die manier krijgt de kijker alles […] More

  Read More

 • sociale media
  in

  waarom inzetten van sociale media voor zoekmachine optimalisatie

  Sociale media voor zoekmachine optimalisatie   Wie een product verkoopt of een dienst aanbiedt, wil gevonden worden. De meeste potentiële klanten of gebruikers van een product of dienst gaan op zoek naar een bedrijf of organisatie die het gevraagde kan aanbieden. De meeste mensen gaan online op zoek naar wat ze nodig hebben. Uiteraard gebeurt dit via zoekmachines en […] More

  Read More

 • link

  Hot Popular

  in ,

  Een linkprofiel is essentieel

  Een linkprofiel is essentieel Het geeft uw site autoriteit Linkbuilding is het verkrijgen van relevante backlinks naar uw website of webshop. Indien andere websites naar uw website verwijzen bouwt uw website aanzien, ofwel autoriteit op. Hoe groter de autoriteit is, hoe hoger uw posities worden in zoekmachines als Google en Bing. Hou er rekening mee dat websites welke richting uw website […] More

  Read More